Robogó

Suzuki Adress 110

Suzuki Adress 110

OKOS VÁROSI MEGOLDÁS

A Suzuki Address 110 nem csupán egy egyszerű robogó, ami megkönnyíti a városi közlekedésedet, de emellett divatos és egy életstílus megtestesítője. Lenyűgöző gyorsulása, példátlanul alacsony gazdaságos fogyasztása (1,96 liter / 100 km), egyedülállóan nagy 20,6 literes csomagtere és karcsú felépítése egyaránt hozzájárul a robogózás tiszta élvezetéhez és a gondtalan közlekedéshez.

/s/Suzuki-Adress-110Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Burgman 125

Suzuki Burgman 125

OKOS VÁROSI MEGOLDÁS

A város heti hét nap, napi 24 órában lüktet. Minden pillanat valami különlegeset ígér. Minden sarkon új élmény vár. Csak szabadságra van szükséged, hogy mindezt felfedezd. Ez a szabadság a BURGMAN 125 sportos formájából fakad. A BURGMAN ugyanolyan eredetiséggel lüktet, mint maga a város. Idomzata számos tárolórekeszt rejt, így minden szükséges dolgot magaddal vihetsz. Éld át, milyen zökkenőmentes lehet a városi közlekedés két keréken. Menj, és fedezd fel igazi városi énedet! Hozd ki a legtöbbet minden pillanatból!

/s/Suzuki-Burgman-125-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Burgman 200

Suzuki Burgman 200

INTELLIGENS NAGYVÁROSI ROBOGÓ

A Suzuki legfejlettebb technológiáit kiaknázó Burgman 200-nak mindene megvan, amire szükséged lehet, és még annál is több. Az elegáns, kettős varrású ülés és a speciális kialakítású, kivágott padlólemezek kényelmes motorozást biztosítanak, ami mindennél előbbre való. Elegáns karosszériájától a nagy teljesítményű 200 cm3-es SOHC vezérlésű motorjáig a Burgman 200 minden ízében a lehető legjobb motorozási élményt kínálja. Akár a városban közlekedsz, akár a munkahelyedre ingázol, a Burgman 200 mindent megad feladatod stílusos és elegáns elvégzéséhez.

/s/Suzuki-Burgman-200-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Burgman 400

Suzuki Burgman 400

SPORTOSAN ELEGÁNS

Stílusos, akár egy méretre szabott öltöny. Kényelmesen vezethető, és bajnokhoz méltóan teljesít.

Ez az ÚJ BURGMAN 400 ABS.

Az AN 400 Burgman úttörő jármű, ami minden, a robogó kategóriával szemben támasztott előítéletet, közhelyet lerombol. A mechanika eleganciája. Üzemanyag-befecskendezésű, négyszelepes motorja figyelemreméltó teljesítményt, könnyed gyorsítóképességet garantál. A határozottan ívelt szélelterelő és a karosszéria ívei férfias határozottságot sugallnak ahol csak feltűnnek az úton. Az AN 400 Burgman vegytiszta példája annak, hogyan tud egy robogó felülmúlni egy motorkerékpárt eleganciában, és lehet riválisa egy luxusautónak kényelemben és praktikumban. Az AN 400 Burgman a „robogó” kategóriát egy új dimenzióba helyezi át.

/s/Suzuki-Burgman-400-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Burgman 650 ABS

Suzuki Burgman 650 ABS

KIUGRÓ TELJESÍTMÉNY

BURGMAN. Ez a név a kétkerekű luxus szinonimája.

A BURGMAN újraértelmezte a motorozás élményét a motorosok egész nemzedéke számára. Valaha elképzelhetetlen módon hozta össze a teljesítményt és a kényelmet. Új gondolkodásmódot jelentett a motorosok számára, amellyel az élvezetek és a szabadság karnyújtásnyira kerül.

Most pedig útjára indul a 2015-ös BURGMAN 650. Az vezetés sosem jelentett még ekkora szabadságot. A teljesítmény soha nem áramlott ilyen könnyedén. Minden mozzanat simának és kecsesnek érződik. Minden út arra vár, hogy meghódítsd. Az országutakon a BURGMAN 650-nek nincs versenytársa. A teljesítmény olyannyira kézzel fogható, hogy minden távolság csekélynek tűnik. Felemelő érzés. Olyan, amiből árad az inspiráció. A könnyed gyorsulás, a visszaváltás, a manőverezés a forgalomban vagy éppen városi rejtekutakon mind valóságos csúcsteljesítmény. A kezelhetőség magabiztossá tesz, a vezetés oly kényelmes, hogy hosszú út után is élénknek és kipihentnek érezheted magad. A BURGMAN 650 így ösztönöz, hogy tágítsd a határokat.(így a BURGMAN 650 lehetővé teszi azt számodra/képessé tesz arra, hogy sokkal/még tovább menj.)

/s/Suzuki-Burgman-650-ABS-Mszaki-adatok.pdf