HÍREK

KATTINTS! (1).png

V-STROM nyílt nap a Motor Center Gyulaiban

2019.09.27. Péntek 9:00-18:00
2019.09.28. Szombat 9:00-17:00

Egy nap, mely a Suzuki Család legnépszerűbb tagjai körül forog! Ismerd meg a V-STROM modelljeit személyesen, kérj egyedi, kedvezményes ajánlatot a TE új motorodra!

Tedd próbára a kiszemelt modellt! Ezen a napon tesztelheted aszfalton mindhárom három modellünket :

DL 1000XT, DL650XT, DL250

Ha kíváncsi vagy az DL 650XT-re terepen, regisztrálj az OFF-ROAD kiegészítőkkel felszerelt modell tesztre!

A tesztvezetés előzetes regisztrációhoz kötött, a helyek száma limitált!

Tesztvezetések időpontja:
Péntek
9:00-13:00 Aszfalt&Off-Road
9:00-17:00 Off-Road

Szombat:
9:00-17:00 Aszfalt&Off-Road

Sok szeretettel várjuk ezen a napon a tesztvezetésre nem regisztrált érdeklődőket is! Kiemelt, kedvezményes V-Strom ajánlatunk ezen a napon mindenki számára elérhető, személyes látogatás esetén!

Kedves Ügyfeleink!  Szalonunk 2019.08.18-08.20. között ZÁRVA tart!  Várunk Titeket a többi napon a megszokott nyitva tartásunkkal: Hétfő-Péntek: 8:30-18:00 Szombat: 9:00-13:00

Kedves Ügyfeleink!

Szalonunk 2019.08.18-08.20. között ZÁRVA tart!

Várunk Titeket a többi napon a megszokott nyitva tartásunkkal:
Hétfő-Péntek: 8:30-18:00
Szombat: 9:00-13:00

Megérkezett az ÚJ KATANA a Motor Center Gyulaiba!  Légy részese egy újjáéledt legendának! Látogass el szalonunkba, nézd meg személyesen!  XVII. Hajdúcsárda utca 10. Hétfő-Péntek 8:30-18:00 Szombat 9:00-13:00

Megérkezett az ÚJ KATANA a Motor Center Gyulaiba!

Légy részese egy újjáéledt legendának! Látogass el szalonunkba, nézd meg személyesen!

XVII. Hajdúcsárda utca 10.
Hétfő-Péntek 8:30-18:00
Szombat 9:00-13:00

GSX-R család

 

A Suzuki szupersport motorkerékpárjainak zászlóshajója, a vadonatúj GSX-R1000 és GSX-R1000R

Nyolc éve először esett át teljes körű továbbfejlesztésen a Suzuki szupersport csúcsmotorkerékpárja, a hatodik generációs GSX-R1000 és ennek fejlettebb változata, a GSX-R1000R. A két modell fejlődésének alapjául a MotoGP-ben alkalmazott technológiák beépítése szolgált. A GSX-R sorozat funkciói, a „Run. Turn. Stop.”, ami a motor és a váz összhangját szem előtt tartó, alapvető tervezési megközelítés, alapos felülvizsgálaton és fokozott kiegyensúlyozáson esett át.

A GSX-R1000 és a GSX-R1000R főbb jellemzői

Motor

 • Az új fejlesztésű 999,8 cm3-es soros négyhengeres motor a BroadPower System (széles teljesítménytartományú rendszer) nevű új rendszert alkalmazza, amely a MotoGP-ben kifejlesztett technológiákat építi be. A BroadPower System egy olyan technológia, amely egyensúlyt teremt a magas fordulatszámon leadott teljesítmény és a középső-alsó fordulatszám-tartományban leadott teljesítmény között. Négy rendszerből áll: 1. Szívó oldali VVT (változó szelepvezérlés); 2. Elektronikus fojtószelepház; 3. Szelepvezérlő rendszer; és 4. Kipufogónyomás-hangoló szelep.

 • Megfelel az új Euro4-es kibocsátási szabványoknak.

Váz

 • A keskenyebb, új fejlesztésű váznak javult a légellenállása, és 10%-kal könnyebb, miközben optimális merevséget biztosít.

 • Javult a kanyarodási teljesítménye és az irányíthatósága azáltal, hogy változott a motor hengerszöge, és lerövidült az első tengely és a lengőkar-forgócsap középvonalának távolsága.

 • Teljesen újratervezett burkolat, kisebb homlokfelülettel, ami nagymértékű aerodinamikai javulást eredményezett.

Felszereltség

 • A radiális felépítésű, Brembo első féknyergek a sorozatgyártott modellekhez hangolt T-drive féktárcsákhoz illeszkednek, ami hatékonyabb fékerőt biztosít.

 • MotionTrackBrake rendszerrel (mozgásfigyelő fékrendszer) van felszerelve, ami az IMU (InertialMeasurement Unit: tehetetlenségmérő egység) segítségével csökkenti a hátsó kerék felemelkedését nagyon erős fékezéskor. Továbbá a GSX-R1000R-en alkalmazott rendszer a motorkerékpár dőlési szöge alapján az első fék nyomását is optimalizálja az első kerék fékezésekor, hogy ezáltal megakadályozza az első gumiabroncs tapadásának csökkenését.

 • A MotionTrackTractionControl System (mozgásfigyelő, tapadásszabályozó rendszer) a tapadásszabályozó beavatkozás 10 különböző szintjét kínálja a vezetőnek, amelyek közül az utcai, illetve versenypálya-körülmények, a személyi preferenciák és vezetői tapasztalat függvényében választhat.

 • Olyan rendszereket is beépítettünk, mint a Low RPM Assist, amely megemeli a motorfordulatszámot elinduláskor és az alacsony fordulatszámnál, valamint a Suzuki Easy Start System, amelynek segítségével a vezető a gomb folyamatos nyomva tartása helyett egyetlen gombnyomással indíthatja a motort a kuplung használata nélkül.

Fő műszaki jellemzők (az európai specifikáció esetében)

 • Maximális teljesítmény: 202 LE (148,6 kW) /13 200 ford./perc

 • Maximális nyomaték: 117,6 Nm /10 800 ford./perc

 • Jármű tömege: 202 kg (GSX-R1000) /203 kg (GSX-R1000R)

A GSX-R1000R főbb jellemzői

 • Először alkalmaztuk egy Suzuki szériamodellnél (a versenymodellek kivételével) a rajtvezérlő rendszert. A rendszer azáltal segít jól elrajtolni, hogy automatikusan korlátozza a motorfordulatszámot és optimalizálja a nyomatékleadást, ezáltal csökkenti a jármű felágaskodásának esélyét.

 • A gyorsváltó rendszer először jelenik meg a Suzuki motorkerékpárokon. Gyorsabb és simább sebességváltást tesz lehetővé.

 • Alapfelszereltség a versenyre kifejlesztett, nagy teljesítményű külső gázos Show Balance Free Front Fork és a Balance Free RearCushionLite felfüggesztés.

 

ÚJ V-STROM 250

A Suzuki V-Strom családja az eredeti V-Strom 1000, 2002. évi bemutatása óta egyesíti az eleganciát és izgalmat a kétkerekűek praktikumával. Az új V-Strom 1000 és V-Strom 650 – és e két népszerű túraendúró XT-változatának – INTERMOT-on történt bemutatását követően a Suzuki tovább bővítette V-Strom kínálatát 2017-re az új 250-es modell színre lépésével, ami a fenti tulajdonságokat a motorosok egy szélesebb köréhez juttatja el.

Az új V-Strom 250-est a Suzuki 248 cm3-es, soros kéthengeres motorjának újratervezett változata hajtja, ami különös hangsúlyt fektet a motor alacsony és közepes fordulatszám-tartományban leadott nyomatékára, és 23,4 Nm nyomatékkal látja el a túraendúrót 6500-as fordulatszámon. Az ütős kéthengeres erőmű 8000-es fordulatszámon adja le 25 LE-s csúcsteljesítményét.

A vezetőt inverz megvilágítású LCD műszerpanel tájékoztatja, amin többek között a sebességmérő, fordulatszámmérő, sebességfokozat-visszajelző és a következő tankolásig megtehető távolság látható, mindez egy kompakt szélvédő mögé helyezve, melyet az időjárás elleni leghatékonyabb védelem érdekében, többszörös szélcsatornatesztnek vettek alá.

A nagyobb V-Strom 1000 és V-Strom 650 modellekhez hasonlóan a V-Strom 250 is rendelkezik az integrált poggyászrendszer előnyeivel, így nincs szükség további rögzítőkre az eredeti Suzuki oldaldobozok felszereléséhez. A Suzuki tartozékkínálata egy további felső dobozt is tartalmaz.

A V-Strom 250 formajegyei hasonlítanak a nagyobb testvérekéhez. Ilyenek a csőr alakú fejidom és a választható sárga szín, ami a Suzuki ikonikus DR-Z Dakar versenymotorja és a jelenlegi bajnoksággyőztes RM-Z motocross-család előtt tiszteleg.

Magyarországon előreláthatólag 2017 nyár végétől lesz elérhető az Új V-Strom 250 a márkakereskedéseinkben.

 

ÚJ GSX-250R

A GSX250R tovább bővíti a Suzuki A2-kategóriájú gépeinek sorát. Egyesíti a markáns, sportos külsőt és az élénk teljesítményt a kényelmes ergonómiával, és éppoly otthonosan mozog a sűrű városi forgalomban, mint a hazafelé vezető hosszú, kanyargós mellékutakon.

A GSX250R-t arra tervezték, hogy alacsony és közepes fordulatszám-tartományban a legkiválóbb teljesítményt nyújtsa. 23,4 Nm nyomatékot szolgáltat 6500-as fordulatszámon, és 8000-es fordulatszámon adja le 25 LE-s csúcsteljesítményét. A szívószelepek kialakítása biztosítja az optimális levegőáramlást az égéstérbe, ami javítja a teljesítményt, és csökkenti a károsanyag-kibocsátást, ezzel segítve a szigorú Euro4 szabályozásnak való megfelelést. Az új kettő-az-egyben kipufogó-kialakítás pedig a közepes fordulatszám-tartományban javítja a teljesítményt.

A clip-on kormány közvetlen, sportos, mégis kényelmes motorozást kínál a GSX250R azon tervezési irányelvének megfelelően, amely a sportos motorkerékpárok kényelmes használatát segíti elő a napi ingázások és a hétvégi túramotorozások során.

Magyarországon a GSX250R várhatóan 2017 tavasztól lesz elérhető a márkakereskedéseinkben.

 

ÚJ GSX-S125

A teljesen új GSX-R125 modell INTERMOT-on történt bemutatkozását követően ez a csupasz GSX-S125 a Suzuki újabb ajánlata a népszerű 125 cm3-es piac számára.

A GSX-S családban a GSX-S1000-hez és az újonnan bemutatkozó GSX-S750-hez csatlakozó GSX-S125 büszkélkedhet kategóriája legjobb teljesítmény/súly arányával és gyorsulási értékével – nagy teljesítményű 125 cm3-es motorjának és kategóriájában legkisebb, 133 kg-os saját tömegének köszönhetően.

A GSX-S125 fejlett üzemanyag-befecskendező rendszert és nagy átmérőjű fojtószelepházat alkalmaz a kedvezőbb üzemanyag-ellátás érdekében – a nagy, 4,3 literes levegőszűrőház nem befolyásolja a motorkerékpár karcsú kialakítását, ugyanakkor növeli a motor teljesítményét.

A GSX-S125 agilis és fürge kezelhetősége a könnyű vázkialakításnak és a keskeny profilnak köszönhető, és ugyanez jól jön a nagyvárosi forgalomban való tempós haladáshoz is.

A Suzuki Easy Start rendszerével van felszerelve és a vezető számára lényeges minden információ LCD kijelzőkön jelenik meg. Rokonaihoz, a GSX-R modellcsaládhoz hasonlóan a GSX-S125 is teljes LED-fényszórót és LED-es helyzetjelző lámpákat kapott.

A kisméretű, ám agresszív kialakítású GSX-S125-ös sportmotorkerékpár várhatóan 2017 nyár végétől lesz elérhető a márkakereskedéseinkben.

 

GSX-R125 ABS

A SPORTOS IFJÚ TITÁN

A Suzuki GSX-R sorozat immár több, mint 30 éve meghatározó szerepet tölt be a sportmotor kategóriában. Ezt bizonyítja, hogy a GSX-R sportmotorokból több, mint egymillió darab kelt már el világszerte. Ismerd meg a forradalmian új Suzuki GSX-R125-öt, amely a legjobb teljesítmény / súly aránnyal lett ellátva, továbbá a legfürgébb a 125 cm3-es kategóriában. Nem mellékesen, mindez dinamikus menettulajdonsággal és nagyszerű fogyasztással is párosul.

 

ÚJ BURGMAN 400 ABS

Az első Suzuki Burgman 400 volt a maxirobogó kategória úttörője, mely ötvözte a kényelmet, a praktikumot és az eleganciát a teljesítmény kínálta könnyedséggel. Bőséges tárolási kapacitásával ingázásra és a hétvégi túrázásra termett motorkerékpárként szerzett hírnevet.

Az új Burgman 400-at teljesen áttervezték a 2017-es évre. Az új orrész markáns LED-fényszórókat kapott beépített LED-es helyzetjelző lámpákkal. Az új, felfelé ívelő szélvédő-kialakítás optimális védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. Az új, lépcsős kialakítású ülés 20 mm-rel vastagabb, hogy még nagyobb kényelmet nyújtson vezetőjének és utasának, miközben a kapaszkodó és a hátsó rész új kialakítása hozzájárul a karcsúbb, markánsabb megjelenéshez.

A burkolat alatt megbúvó 399 cm3-es egyhengeres motor új katalizátorral és lambdaszondával felszerelt üzemanyag-befecskendező rendszert kapott.

A váz megnövelt merevsége jobb kanyarteljesítményt és -stabilitást tesz lehetővé, amit a karcsúbb és könnyebb karosszéria is támogat. Az ABS-egység 750 grammal könnyebb a kifutó modellénél. A kezelhetősége is javult az új 15 colos első kerék által, ami javítja a motorkerékpár stabilitását, miközben megőrzi annak agilis viselkedését. A maxirobogó kategóriában egyedülálló megoldás a 41 mm-es teleszkópos első villapár és a hét fokozatban állítható, előfeszítéssel rendelkező, központi rugóstagos, monoshock hátsó felfüggesztés.

A praktikumot az ülés alatt elhelyezkedő 42 literes tároló biztosítja, a két első tárolórekesz pedig együttesen további 6,3 literes tárolóhelyet kínál. 12 V-os egyenáramú csatlakozóaljzattal is rendelkezik.

 A hátsó fék is lezárható, a Suzuki Advanced Immobilizer System (SAIS) pedig a tulajdonos kulcsában elhelyezett elektronikus azonosítórendszerrel gátolja meg a motor – tolvajok általi – esetleges beindítását. Fokozza a biztonságot, hogy a gyújtáskapcsoló mágneses fedele csak a tulajdonos kulcsával nyitható.