Túra-Sport

Aprilia Mana 850 GT ABS

Aprilia Mana 850 GT ABS

A Mana rengeteg élménnyel szolgál, s messze kezesebb és jobban fékezhető, mint bármely maxirobogó. Aki szinte soha nem vezet városban, az lehet, hogy jobban értékeli a hagyományos váltót, akiknek viszont meg kell küzdeniük a városi forgalommal nap, mint nap, de nem szeretnének lemondani a vezetés és a hétvégi kanyarvadászat élményéről sem, azoknak kitűnő választás. A Mana olyan a városi forgatagban, mint egy superbike és egy robogó együtt.

/s/APRILIA-MANA-GT-850-TECHNICAL-SPECIFICATIONS-o1gg.pdf

Moto Guzzi Norge

Moto Guzzi Norge

A fáradhatatlan utazó méltó társra lel a Moto Guzzi Norge-ban. Megbízható, hűséges és kalandra kész. Első ránézésre sok minden eszünkbe jut róla, egyszerre sportos és túrás, de valami még is komolyabbá teszi a társainál, köszönhetően az olasz mérnököknek. A motor egyértelműen sugározza a kényelmet, ami által még jobban tudjuk értékelni a körülöttünk lévő dolgokat az utunk során napfelkeltétől napnyugtáig. A motor fő erényei közé tartozik a biztonságosság és kényelem. Elektromosan állítható az első szélterelő plexi, valamint újra méretezték ABS-es fékrendszerét. Egyszóval megalkották a túrázás egyik legjobb modelljét.

/s/Moto-Guzzi-1200-Sport-8V-ABS-Technikai-adatok.pdf

Suzuki GSR750 ABS

Suzuki GSR750 ABS

A modern és a futurisztikus design keveréke 749 ccm-es, 4 hengeres, közvetlen befecskendezéses erőforrással. A technológia, a teljesítmény és a stílus nagyszerű ötvözete. Egy motor, melyet szórakozásra és izgalmas utazásra terveztek. Egy motor exhibicionosta, tapasztalt motorosoknak, akik nem félnek a kihívásoktól, ha a figyelem rájuk szegül. Motorosoknak, akik értékelik a dinamikus motorozást, a sportos kezelhetőséget és teljesítményt. Lehet az egy belvárosi sétáló utca, egy külvárosi útszakasz, vagy egy hegyi szerpentin, minden szem a GSR750-re és motorosára szegeződik, és a figyelem középpontjában a sportos, élesrajzolatú motor és motorosának magabiztossága. Az Új GSR750, mely feltüzel és magával ragad.

/s/Suzuki-GSR750-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki GSX-S1000FA

Suzuki GSX-S1000FA

A szupersport legenda génjeit örökölve született meg a roadster kategória letisztult, sportos ékköve, a GSX-S1000. Az újdonság a szegmens legizgalmasabb képviselője lett, elképesztő teljesítménnyel és a GSX-R1000-ből származó erőforrással, valamint fékrendszerrel. Járj országúton vagy városban, a komfortos GSX-S1000-rel minden motorozás élmény- és adrenalindús utazássá válik.

/s/Suzuki-GSX-S1000FAMszaki-adatok-jzt0.pdf

Suzuki Inazuma 250

Suzuki Inazuma 250

Egy szikra, amely bennünk lobban lángra

Ha megfelelő a tervezés és gondos a kivitelezés, egy motorkerékpár egyaránt visszatükrözi a korszellemet és tulajdonosának világképét. Az új Suzuki INAZUMA ilyen motor. Az INAZUMA – a szó japánul viharban lesújtó villámcsapást jelent – stílusával felvillanyoz, miközben a lényeget méltányos áron kínálja. Az INAZUMA átjárja és energiával tölti fel lovasát, ugyanakkor szerethető külseje, megfizethető extrái és megbízható 250 köbcentis erőforrása a motorosok széles köre számára jelent jó választást. Első akkor is, ha városban használjuk, de akkor is, amikor arra csábít, hogy tegyük próbára nyílt utakon. Szikra, amely bennünk lobban lángra.

/s/Suzuki-Inazuma-250Mszaki-adatok.pdf

Suzuki V-Strom 1000 ABS

Suzuki V-Strom 1000 ABS

Csak Kaland, Semmi kompromisszum!

Ha lenne egy tartós és erős géped, amivel meghódíthatod a szerpentineket, és felfedezhetnéd az ismeretlent, amivel nap, nap után kényelmesen, és könnyen törhetnél utat magadnak, amire a csomagok is könnyen felférnek, és amiben a technológia érted dolgozik, akkor mit tennél? Itt az idő, hogy útnak indulj! Itt a tökéletes túragép, minden útra: A V-Strom 1000 ABS. Friss dizájn mely tiszteleg a tradíciók előtt. A könnyű súly és az erőteljes nyomaték kombinációja. Az ideális egyensúly, ami valódi élménnyé varázsol minden egyes megtett métert akár mindennapi városi közlekedésről, akár végtelennek tűnő túrákról legyen szó. Amikor a méret az erő és a manőverezhetőség az egyensúlyból fakad, egy olyan zónában találod magad ahol, az idő megszűnik és csak az irány marad. Nem létezik olyan út, amit a V-Strom 1000 ABS ne tudna meghódítani. Ez a motor az élet nagy kalandját egyszerűvé és zökkenőmentessé teszi számodra. Olyan könnyedén győzöd le a városi forgalmat, ahogy átszeled vele a hegyeket. Ízleld meg a hosszú, járatlan utak felfedezésének örömét. Mostantól az egész bolygó a szomszédságod!

A számos, speciálisan ehhez a típushoz tervezett, opcionális kiegészítőnek köszönhetően a V-Strom 1000 ABS még tovább szélesíti a lehetőségeidet. Néhány extra, mint a magasabb-, vagy alacsonyabb ülés vagy a markolatfűtés a kényelmedet fokozzák mások, mint a láncvédő, vagy a kartervédő a „kaland” karaktert hangsúlyozzák. És megint mások, mint a LED-es ködlámpák vagy LED-es irányjelzők a stílust és a láthatóságot szolgálják. A szabadság és a felfedezés csak a tiéd!

V-Strom 1000 ABS az ideális választás a motorosnak, aki tudja mit akar!

/s/Suzuki-V-Strom-1000-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki V-Strom 650 ABS

Suzuki V-Strom 650 ABS

Az új V-Strom 650 ABS modellel továbbírjuk a Sport-Túra-Enduro motorok történetét. Egy motor a benned élő összes egyéniségnek! A nagyvárosi külső mögött vadkalandokhoz tökéletesített aerodinamikai és ergonómiai kialakítás rejtőzik. Még jobb teljesítmény, univerzális felhasználhatóság, maximális komfort neked és utasod számára. Gazdaságos városi motor, megbízható társ a túrákhoz. Sztrádák, szerpentinek, elhagyatott tájak... Nem kell válogatnod! Az új Suzuki V-Strom 650 ABS kész arra, hogy minden nap átszáguldja a várost, de ha akarod kontinenseket szel át veled.

/s/Suzuki-V-Strom-650-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki V-Strom 650XT ABS

Suzuki V-Strom 650XT ABS

Legyen szó aszfaltról vagy terepről, hegyvidékről vagy homokos tengerpartról, a Suzuki V-Strom 650XT nem ismer akadályt, mindig készen áll a végtelen meghódítására, az igazi szabadság megszerzésére. Megjelenése hűen tükrözi a páratlan belső értékeket, masszív, kompakt felépítése pedig tökéletesen igazodik a kalandmotoros szerephez. Tervezésekor a vezető tökéletes kényelme volt az elsődleges szempont, ezt szolgálja az állítható magasságú, hatékony légterelő, valamint a karcsú idomzat, ami elvezeti az erőforrás által termelt hőt.

/s/Suzuki-V-Strom-650XT-ABS-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki VanVan 125

Suzuki VanVan 125

Kerüljön VanVan hangulatba

RV 125 VanVan. Vad és kalandos. Szórakozásra és szabadságra teremtették; tiszta, kompakt utazócsomag, arra vár, hogy beindítsák és a szabaságélmény garantált. Alacsony és hosszú építés, széles, méretes ülés, széles kormány. Kényelmes üléspozíció városon kívül és belül. Extra széles gumik, dinamikus futófelület: egy eredeti kis erőmű.

/s/Suzuki-VanVan-125Mszaki-adatok.pdf