Túra

Suzuki Bandit 1250 S ABS

Suzuki Bandit 1250 S ABS

A Suzuki Bandit elképesztő népszerűségre tett szert az elmúlt évtizedekben, kimagasló minősége, lenyűgözően rugalmas erőforrása és páratlan, magával ragadó stílusa világszerte elismertté tette. A legújabb Bandit 1250S ABS átrajzolt idomzata nem csak a lehengerlő megjelenést szolgálja, hanem a motor hatékonyabb hűtését is, ugyanis speciális csatornák irányítják a menetszelet a hűtőradiátorra. Ezen felül a légellenállás is csökkent, a vezető pedig - a remek időjárás-védelemnek köszönhetően - még kitűnőbb menetkomfortot élvezhet.

/s/Suzuki-Bandit-1250-S-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki Bandit 650 S ABS

Suzuki Bandit 650 S ABS

Teljesítmény-csúcsrajáratás

Az újraértelmezett 650-es Bandit-koncepció a középsúlyú utcai motorok tökéletesítése. Elég erős ahhoz, hogy "kihúzasd" és ugyanakkor elég kényelmes a hosszú túrák ücsörgéséhez. Fejedelmi érzés felfedezni vele a még ismeretlen, kanyargó betonösvényeket. A 650-es Bandittal újraírtuk a tökéletes egyensúly fogalmát, és rátéve egy lapáttal - a továbbtuningolt design ismét csak hergeli a konkurrenciát. Tedd sebességbe, és éld át a teljes katarzist. A teljesítményed mindenre kiterjedő, a blokkolásgátló opcionális, a boldogságérzés kötelező.

/s/Suzuki-Bandit-650-S-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki GSX-S1000FA

Suzuki GSX-S1000FA

A szupersport legenda génjeit örökölve született meg a roadster kategória letisztult, izgalmas ékköve, a GSX-S1000FA. Filigrán, mégis kiváló szélvédelmű idomai alatt a legendás, világelső GSX-R1000-ből származó alkatrészek lapulnak, közöttük az ultramodern erőforrással. Mindez egy kényelmes, élvezetes gépben öltött testet, melyet Te is próbára tehetsz, megtapasztalva a túrasport-kategória határain messze túlmutató teljesítményt.

/s/Suzuki-GSX-S1000FAMszaki-adatok.pdf

Suzuki GSX1250F ABS

Suzuki GSX1250F ABS

Teljesen letisztult all-rounder finom menetekre

1255 cm3-nyi brutalitás, drámai külső, de totális kényelem. Nem azért húzol bent, hogy a szabadidőd hétköznapi legyen. A mércéd magas. Mindennel szemben. Ezért választod ezt a stimuláló eszközt.

A GSX1250FA egy injektoros erőmű. Egy merész stílusú vezetőbarát gép, injektoros szívvel, 1255 cm3-nyi, hatalmas nyomatékkal a szolgálatodban, ABS-szel megfejelve.

Kivételes érték!

/s/Suzuki-GSX1250F-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki GSX650F ABS

Suzuki GSX650F ABS

Kezelhető vad

Van valami oka annak, hogy a 650 köbcentis motor ilyen meghatározó a motorozás történetében. Hogy mi, az egy szóval kifejezhető: Optimum. Tökéletes ’elugrani’ vele a közelbe, vagy egy esti örömmotorozásra, esetleg egy sportosabb hétvégi túrára, élvezve a menetszelet és a tájat. A GSX 650F egy spotos mindenttudó, izgalmas, stílusos megjelenéssel, fejlett technológiával, a leghaladóbb négyhengeres konstrukciós megoldásokkal, és gazdaságos üzemanyag-befecskendezéssel.

/s/Suzuki-GSX650F-ABSMszaki-adatok.pdf

Suzuki Inazuma 250F

Suzuki Inazuma 250F

A japán Inazuma, azaz villám elnevezés remekül jellemzi ezt a fürge motort, mely príma kezelhetősége és kiemelkedő csúcsteljesítménye mellett rendkívül kedvező vételárral is büszkélkedhet. A modell sokoldalú, teljes idomzatba burkolt, Inazuma 250F típusnevű új változata tökéletes választás azok számára, akik a mindennapi ingázás mellett hosszabb hétvégi túrákra is használják motorjukat.

/s/Suzuki-Inazuma-250FMszaki-adatok.pdf