Robogó

Piaggio Fly 50 2T

Piaggio Fly 50 2T

A Fly modell nem véletlenül kapta a nevét, hisz szinte repül, olyan könnyed és elegáns. Mindamellett, ahogy egy Piaggio robogótól joggal elvárható, nagyon kényelmes is. "Filigrán alkata" ellenére az ülése alatt elnyeli a bukósisakot, széles lábtartói biztosítják a lábak kényelmét.

/s/PIAGGIO-FLY.pdf

Piaggio Liberty 50 2T/4T

Piaggio Liberty 50 2T/4T

Szemre is tetszetős könnyű motor, hatalmas kerekekkel. Ez utóbbi tény Magyarországon máris kiemelt helyzetbe hozza, hiszen mindannyian ismerjük útjainkat. A Piaggio Hi-per2 motorblokkja hajtja, mint 50 köbcentiméteres márkatársait. A teljesítmény és a megbízhatóság garantált. Széles lábtartója, kényelmes ülése, világos műszerfala mind-mind garantálják a kényelmet. A mindennapok praktikumának pedig a zárható kesztyűtartó és az ülés alatti tárolótér szolgálja.

/s/Piaggio-Liberty-3V-125-3V-150-Technical-Data-Sheet.pdf

Piaggio Liberty 125 3V

Piaggio Liberty 125 3V

A négyütemű motorral szerelt Liberty csendesebb, gazdaságosabb és kiegyensúlyozottabb menetteljesítményű, mint a kétütemű társai. A menettulajdonságok jól illeszkednek a modell stílusához, a potenciális célcsoport igényeihez.

/s/Piaggio-Liberty-3V-125-3V-150-Technical-Data-Sheet.pdf

Piaggio Typhoon 50 2T

Piaggio Typhoon 50 2T

Megújult az 1993 óta gyártott népszerű modell. Megújult, de megtartotta mindazon formai sajátosságait, melyek oly keresetté tették, elsősorban a fiatalok körében. A célközönség igényeit az új típus színeivel és matricáival is ki akarja elégíteni a gyár. A fejlesztésnél fontos szerepet kaptak a funkcionális igények is így az ülés alatt elfér már a sisak, valamint van első tárolórekesz is.

/s/Piaggio-Typhoon-50-cc-2-stroke-125-4-stroke.pdf