Robogó

Aprilia Scarabeo 50cc 2T

Aprilia Scarabeo 50cc 2T

Scarabeo 50 2T egy maximális komfortérzést nyújtó robogó. Akár munkába járunk vele, akár csak élvezzük a motorozás szépségét, a Scarabeo a többi robogós fölé pozícionál minket. Egyedülálló megjelenés, egy klasszikus példája az olasz stílusnak, ami mindenkit inspirál.

/s/SCARABEO-50-2T-Technical-specifications.pdf

Aprilia SR 50R

Aprilia SR 50R

Amikor felpattansz egy SR-re, a város a Tiéd lesz. Utak és utcák egyaránt, mert az SR mindent megad, amire szükséged van, hogy könnyen, gyorsan és gazdaságosan közlekedj. A dupla tárcsafék és a tökéletes hátsó felfüggesztés, valamint a 13 colos könnyűfém kerekek garantálják a biztonságos motorozást minden körülmény között. Stílusos vonalvezetés, elegáns fényszóró és hátsó lámpatestek, valamint sportos dinamikus, olyan, mint Te!

/s/APRILIA-SR-RR-FACTORY-TECHNICAL-SPECIFICATIONS.pdf

Aprilia SR MT 50

Aprilia SR MT 50

Az új Aprilia SR Motard 50 2T 2012-ben került piacra. Az Aprilia Sportcity vázát kapta, így megörökölte a 14 colos kerekeit. Az SR megvalósítja a tökéletes egyensúlyt a sportos és a városi közlekedésben egyaránt. Léghűtéses kétütemű blokkal szerelt, mely kedvező fogyasztásával népszerű a fiatalok körében.

Aprilia SR MT 125

Aprilia SR MT 125

Az Aprilia márka legnagyobb darabszámban eladott robogójának méltó utódja az SR Motard 125. A 14 colos nagyméretű kerekek, sportmotor szélességű gumikkal egy igazi kanyarvadásznak számít a motorok között! Az SR a hétköznapokban sem vall szégyent, nagyméretű sisaktartó, kényelmes utasülés és a kompakt méretek fokozzák a kényelmet.