Off Road

Suzuki DR-Z125/L

Suzuki DR-Z125/L

Kétfajta terepre

Versenymotor ihlette külső és egy izgalmas, kezdő szintű off-road csomag vegyítése alkotja a Suzuki DR-Z125L-t, amit egy jól bevált váz és motor köré építettek. Az RM-Z-s ősöktől örököt külsővel a Suzuki DR-Z125L olyan motocross stílust nyújt, ami remekül fekszik a helyi pályákon és kedvenc terepeinken egyaránt.


DR-Z125 névre keresztelt változat 17 colos első valamint 14 colos hátsó kerekeivel tér el az L modelltől, hogy már a legifjabbak is élvezhessék a terepmotorozást. További eltérés az „L” kivitelhez képest, hogy az első kereket dobfék lassítja, és a menetkész tömege egy kilóval alacsonyabb. Minden egyéb műszaki paraméterben megegyezik a testvérmodelljével.

/s/Suzuki-DR-Z125-L-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki DR-Z70

Suzuki DR-Z70

A sárdagasztógép

Versenysport ihlette külső és valódi OFF-ROAD felépítés ötvözete a Suzuki DR-Z 70. Motocross stílusa jól mutat akár a helyi versenypályánkon, nyergében a jövő bajnokával, akár a kedvenc erdei utunkon. A 67 köbcentis, léghűtéses motor pont elegendő erőt ad ahhoz, hogy még könnyen kezelhető maradjon. Erős alsó és közepes fordulatszámú karakterisztikája folytán a legnagyobb sarat sem volt soha még ilyen élvezet dagasztani.

/s/Suzuki-DR-Z70Mszaki-adatok.pdf

Suzuki RM-Z250

Suzuki RM-Z250

Utolérhetetlen

A vágy, hogy nyerj, igen hamar bevésődik, és végig elkísér míg álmaid beteljesülnek. Nincs ellenfél, egyszerűen nincs vetélytárs. Az RM-Z 250 utolérhetetlen a kategóriájában.

/s/Suzuki-RM-Z250-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki RM-Z450

Suzuki RM-Z450

A népszerű RM-Z450 a 2015-ös szezon legújabb MX1-es modellje, mely olyan nagy horderejű fejlesztésekkel áll a szegmens élére, mint a rajtkészséget növelő elektronikai csomag (S-HAC) vagy a tekercsrugó nélküli Showa SFF Air első felfüggesztés. A mérnökök a hivatalos nemzetközi és amerikai Suzuki csapat versenyzőivel karöltve dolgozták ki a motor egyedülálló technikai megoldásait, többek között Clement Desalle és James Stewart pilóták tapasztalatait is belesűrítve a modellbe.

/s/Suzuki-RM-Z450Mszaki-adatok.pdf

Suzuki RM85

Suzuki RM85

Az RM 85/L fiatal versenyzőknek ajánlott. Tökéletes egyensúlyt kínál a gyorsaság és a biztonság között, azzal a technológiával, amely a Suzuki világbajnok cross-motorjaiból ered. Könnyű kezelhetőségével a versenyzői alapok elsajátításához ez a tökéletes motor

/s/Suzuki-RM85Mszaki-adatok.pdf

Suzuki RMX450Z

Suzuki RMX450Z

Maximális teljesítmény - semmi kompromisszum

A verseny nemesíti a fajtát: a Suzuki időről időre bebizonyította ezt. Most ideje újraírni az off-road szabályokat. Bemutatjuk a 2010-es Suzuki RMX450Z-t.
A bajnok RM-Z450-ből származó motor nagyteljesítményű Suzuki üzemanyag-befecskendezést biztosít. Az erőteljes és nyomatékos 449 cm3-es , folyadékhűtéses, négyütemű motorjában benne van az összes alaptechnológia. Olyan, mintha kivinnéd a hard-core motocross gépedet a terepre. Csak jobb. Sokkal jobb.

/s/Suzuki-RMX450ZMszaki-adatok.pdf