Chopper/Cruiser

INTRUDER M1800R/BZ

INTRUDER M1800R/BZ

AZ ERŐ STÍLUSA – A STÍLUS EREJE

Bevezetése után a díjnyertes Suzuki Intruder M1800R a „Power Cruiser” piac élére ugrott. Egyedülálló stílusa és a motorversenyeken győztes Suzuki hagyományaiból építkező lenyűgöző teljesítménye osztályelsővé tette. Az Intruder M1800R teljesítménye az 1783 köbcentis kéthengeres injektoros, V elrendezésű, 54 fok hengerszöges Suzuki motorral kezdődik. Úgy van hangolva, hogy az üresjárattól egészen a piros mezőig izmos nyomatékot produkáljon, és ez olyan gyorsulást jelent, amit csak akkor hiszel el, ha megtapasztalod. Ez a legnagyobb teljesítményű cruiser, amit a Suzuki eddig épített. Hogy minden érzékszervedet kényeztesse, a hatalmas V2-es motor agresszív, a torok mélyéről jövő kipufogóhangot produkál – pont olyat, amilyet az országút legizgalmasabb cirkálójától vársz. Akárcsak a Suzuki legendás sportmotorjai, az Intruder M1800R is kivételes kezelhetőséggel egyesíti a rendkívüli teljesítményt, köszönhetően a technikai csúcsteljesítménynek számító váznak és futóműnek, amihez világszínvonalú fékek párosulnak.

Suzuki Intruder C1500BT

Suzuki Intruder C1500BT

FEDEZD FEL A SÖTÉT OLDALAD!

Ki mondta, hogy motorozni csak világosban lehet? A 2015-ös Suzuki Intruder C1500T 1462 cm3-es, erős, vízhűtéses, V2-es motorja élettel tölti meg az éjszakát. Dőlj hátra kényelmesen az ülésben a széles kormány mögött, miközben mesterien megmunkált fekete motorod hasít az éjszakában. Megjelenése lenyűgöző: koromfekete kerekek, fekete villa, fekete kipufogórendszer. Napnyugta után se mondj le a motorozás élményéről. Légy az éjszaka ura a Suzuki Intruder C1500T nyergében!

/s/Suzuki-Intruder-C1500BT-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Intruder C800/C

Suzuki Intruder C800/C

A hírnév eszköze
A C 800 egy Sub-bass monster V-2-es motor. Egy határozott, vizuális állásfoglalás.
Hosszú, alacsony építésű, klasszikus és igen laza. Hatalmas tank, mély tónus és csillogó krómozás. A 805 köbcentis, 45 fokos V-motor amelynek stílusát merészre formálták. Élmény hangzásra, élmény látványra, és élmény az úton.

/s/Suzuki-Intruder-C800C-Mszaki-adatok.pdf

Suzuki Intruder C800/B

Suzuki Intruder C800/B

KLASSZIKUS MORAJ – KORSZERŰ KÉNYELEM

A férfiasan morajló hang kifinomult technológiával párosul. Laza vezetési stílus bársonyos kényelemben. Minőségi fényezés, csillogó króm, precíz mérnöki megoldások. A motor minden négyzetcentimétere az igazi hagyományos cruiser-élmény és a kifinomultan modern technológia ellenállhatatlan kombinációját tükrözi. Ez az INTRUDER C800.

/s/Suzuki-Intruder-C800B-Mszaki-adatok.pdf