AKCIÓS AJÁNLATOK

suzuji_motor_showcase_DL650XAL8_YU1_Right.jpg
v-strom_650xt_logo_2017.jpg

A legnépszerűbb Suzuki motor!

V-Strom már 1.799.000 Ft-tól

KALANDRA SZÜLETETT, BÁRMERRE IS JÁRSZ VELE

A tökéletes eszköz, bármely feladatra. A gép, amely sohasem hagy cserben. Legyen szó bármilyen feladatról, kihívásról vagy kalandról. A válasz minden gondolatodra. ÚJ V-Strom 650 / XT.

Mindennapi ingázás

Kanyargós vidéki országutak

Hosszú autópálya-szakaszok

Kényelmes páros motorozás

Szélsőséges időjárás esetén

A V-Strom 650XT ABS egyedülálló jellemzői a szélsőséges időjárásban hasznos kézvédők, valamint a hasidom, amelynek megjelenése további kalandra csábítja a motorost – mindkét tartozék az alapfelszereltség része.

Jogosítvány kategória:
A

ikon.jpg
gyulai_suzuki_thm_480x300_180327.jpg

KAPASZKODJ MEG! 5,49% THM!

Suzuki Motorkerékpár Finanszírozás már 20% önerőtől, akár 84 hónapos futamidőre, THM 5,49%

 

Már 20% önerő befizetésével, akár 84 hónap futamidőre, változó kamatozású forint finanszírozással és Casco biztosítással vásárolhatod meg álmaid Suzukiját! THM 5,49%

A finanszírozási ajánlat minden regisztrálható Suzuki motorkerékpárra érvényes.

*A tájékoztatás nem teljes körű. További részletek márkakereskedésünkben. A motorkerékpár finanszírozást forint alapú, zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban nyújtja a Merkantil Bank Zrt. A finanszírozáshoz kötelező olyan teljes körű casco biztosítást kötni, melyben a kedvezményezett a Merkantil Bank Zrt.

Az ajánlat a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Info: 06-70-3-777-350

E-mail: info@motorcentergyulai.hu

prestige_suzuki_donts_idoben_300x250_180112.jpg

 

Készülj a szezonra más most! Rendeld elő a motorod és pattanj rá amint jó idő lesz!

 

Új motor készletünk itt!

Használt motor készletünk itt!

 

Info: 06-70-3-777-350

E-mail: info@motorcentergyulai.hu

 

V2-ES ÉLMÉNY ÉS IZGALOM

A Suzuki először 1999-ben dobta piacra az SV650-et a „V-twin élmény” jegyében; a modell szinte azonnal jelenséggé vált a motorosok körében világszerte. Ezt a sokoldalú motorkerékpárt nemcsak városi utakon lehetett kiválóan használni, de a versenypályán is elemében érezte magát. A „V2-es élménygép” jegyében a Suzuki legújabb innovációit felvonultató új SV650 most még magasabbra teszi a lécet. Az új SV650 a motorosok álomgépe, ami bárhova elrepít.

TÖBB MINT LAZA MOTOROZÁS

Az SV650 nevében az angol SV rövidítés több dologra is utal: sportos V2-es motor, kiváló érték (Superior Value), egyszerűség és sokoldalúság (Simple and Versatile). Az SV életérzés, amit nehéz szavakba önteni. A sokoldalú, vidám motor a napi munkába járást és a kanyargós utakon vezető hétvégi túrákat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Az SV650 könnyű, ultravékony profiljával magabiztosan vághatsz neki az útnak.

V2-ES ERŐ AZ UTCAI MOTOROZÁSHOZ

A V2-es motor egyedi vezérlésbeállításból fakadó szívverésszerű lüktetése és lineáris erőleadása páratlan motorozási élményt biztosít, komoly erőtartalékokkal. Nem véletlen, hogy a helyi V2-kupákon az első rajtrácsokon még mindig SV650-ek állnak. A motorban rejlő óriási potenciál ellenére az SV650 tökéletes társ a hétköznapi városi közlekedéshez is. A nagy teljesítmény, a karcsú felépítés és a kis tömeg kombinációjaként az SV650 kiemelkedő motorozási élményt, a szinte korlátlan erő és gyorsulás érzetét biztosítja.

 

EGY SZIKRA, AMELY BENNÜNK LOBBAN LÁNGRA

Akár munkába, akár szórakozni mész, páratlan közlekedési eszköz az INAZUMA 250. Stílusos, kényelmes, és különösen egyenletes teljesítményt nyújt, köszönhetően fejlett a injektoros, kétdugattyús motorjának.

Izgalmas utcai motorkerékpárként kifejezetten a megbízható és költséghatékony közlekedési eszközök iránti növekvő igények kielégítésére lett kifejlesztve, tele kecses karosszériába csomagolt, felhasználóbarát funkciókkal, megbízható Suzuki-minőségben.

1.599.000 Ft-tól!

Kérjen ajánlatot itt!