AKCIÓS AJÁNLATOK

prestige_suzuki_donts_idoben_300x250_180112.jpg

 

Készülj a szezonra más most! Rendeld elő a motorod és pattanj rá amint jó idő lesz!

 

Új motor készletünk itt!

Használt motor készletünk itt!

 

Info: 06-70-3-777-350

E-mail: info@motorcentergyulai.hu

 

V2-ES ÉLMÉNY ÉS IZGALOM

A Suzuki először 1999-ben dobta piacra az SV650-et a „V-twin élmény” jegyében; a modell szinte azonnal jelenséggé vált a motorosok körében világszerte. Ezt a sokoldalú motorkerékpárt nemcsak városi utakon lehetett kiválóan használni, de a versenypályán is elemében érezte magát. A „V2-es élménygép” jegyében a Suzuki legújabb innovációit felvonultató új SV650 most még magasabbra teszi a lécet. Az új SV650 a motorosok álomgépe, ami bárhova elrepít.

TÖBB MINT LAZA MOTOROZÁS

Az SV650 nevében az angol SV rövidítés több dologra is utal: sportos V2-es motor, kiváló érték (Superior Value), egyszerűség és sokoldalúság (Simple and Versatile). Az SV életérzés, amit nehéz szavakba önteni. A sokoldalú, vidám motor a napi munkába járást és a kanyargós utakon vezető hétvégi túrákat is felejthetetlen élménnyé varázsolja. Az SV650 könnyű, ultravékony profiljával magabiztosan vághatsz neki az útnak.

V2-ES ERŐ AZ UTCAI MOTOROZÁSHOZ

A V2-es motor egyedi vezérlésbeállításból fakadó szívverésszerű lüktetése és lineáris erőleadása páratlan motorozási élményt biztosít, komoly erőtartalékokkal. Nem véletlen, hogy a helyi V2-kupákon az első rajtrácsokon még mindig SV650-ek állnak. A motorban rejlő óriási potenciál ellenére az SV650 tökéletes társ a hétköznapi városi közlekedéshez is. A nagy teljesítmény, a karcsú felépítés és a kis tömeg kombinációjaként az SV650 kiemelkedő motorozási élményt, a szinte korlátlan erő és gyorsulás érzetét biztosítja.

 

EGY SZIKRA, AMELY BENNÜNK LOBBAN LÁNGRA

Akár munkába, akár szórakozni mész, páratlan közlekedési eszköz az INAZUMA 250. Stílusos, kényelmes, és különösen egyenletes teljesítményt nyújt, köszönhetően fejlett a injektoros, kétdugattyús motorjának.

Izgalmas utcai motorkerékpárként kifejezetten a megbízható és költséghatékony közlekedési eszközök iránti növekvő igények kielégítésére lett kifejlesztve, tele kecses karosszériába csomagolt, felhasználóbarát funkciókkal, megbízható Suzuki-minőségben.

1.599.000 Ft-tól!

Kérjen ajánlatot itt!